De Kastelein-Baljuw buurt

Geschreven door BrusselsLife Team - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 15 jul. 2013, 08:23)
De Kastelein-Baljuw buurt
Gesitueerd tussen de Louizalaan en de Waterloosesteenweg, is de Kastelein-Baljuw buurt een prettige buurt, en zeer aangenaam om te winkelen.

"Het is in die buurt dat de winkel "Cashmere et plus" zich bevindt, op de hoek van de Washingtonstraat met recht er tegenover, de schoenenwinkel "Lola". Op het Kasteleinsplein, waar op woensdagnamiddag een charmante markt alle smaken, kleuren en geuren verspreidt, vindt men de boetiek "Mais il est où le soleil?". Dit Belgisch merk begint langzamerhand naam te maken en niet ten minste door zijn woordspelingen. In de Baljuwstraat vinden we de schoenen van "Bocacci", één van de zeldzame adressen die ons zoveel modellen van het Spaanse merk Camper aanbiedt. Op enkele stappen daar vandaan, zullen de liefhebbers van koopjes verheugd zijn te ontdekken dat "Dod" nu ook een lingeriewinkel heeft."

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]