Suarez @ LIVE ACT

Geschreven door BrusselsLife Team - 24 jan. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Suarez @ LIVE ACT
Denk eraan, de zomer van 2008, landde een lied op alle in het land ether, "On attend" werd al snel de zomerhit onze radio's. Drie Madagasken en een Belg met een Spaans-Italiaanse origine gestart met een cocktail vreemd, maar zeer aantrekkelijk, gemaakt met ingrediënten afkomstig uit de wereldmuziek en pop Anglo-Saxon, allemaal in het Frans.

Sindsdien Suarez heeft geketend data en uitstapjes en nu in 2011 de kroon van het succes: meer dan 32.000 fans op Facebook, een gouden plaat, de beste festivals in België en het buitenland, compleet een AB afgelopen november, en in het proces. Suarez heeft zijn tweede album, de "Indécideur", met verdere mengen invloeden van Malagasi muziek, pop Engels, maar ook van de Amerikaanse zwarte muziek, de saudade Kaapverdië, kortom, al de folklore. Een beetje akoestisch en subtiele vocale harmonieën, de liedjes blijven Suarez rijden de golf van de nieuwe Franse scene. Luister naar u te overtuigen "On attend", hun eerste radio-hit, "Je mens", of "AieAieAie". Als buizen! De groep heeft een nieuwe single, "La Fin du Monde", die reeds hoge rotatie die dwars over de ether. Ontdekken hun nieuwe buizen "Qu'est-ce que j'aime ca" of zelfs "On s'en fout" tijdens hun concert op 10 februari Live Act ... niet te missen!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]